Οδηγίες Αγοράς

Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία;

Μέσω E-mail: info@vasdekis.eu

ή

Μέσω Τηλεφώνου: (+30) 2514 000004

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας,σας διαθέτουμε ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

*  Με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ μετροιτής μέσω Εταιρείας ταχυμεταφορών ή μέσω Ταχυδρομείου.

Την πληρωμή με αντικαταβολή με τήν παράδοση της παραγγελίας σας είτε μέσω των ταχυμεταφορέων Γενική        Ταχυδρομική ή μέσω των ΕΛ.ΤΑ.

*Με ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ώς αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Για την ταχύτερη  εκτέλεση της παραγγελία σας μπορείτε να μας στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας,στo E-mail:kosmima-eshop@hotmail.com  η να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2514 000004.

οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:  

                                         

Alpha bank                                                                          Εθνική Τράπεζα

123-00-2310017392                                                            068/606228-82

GR 84 0140 1230 1230 0231 0017 392                             GR 0401100680000006860622882

Όροι Πληρωμής - Όροι Χρήσης

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου και όσοι χρησιμοποιούν υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, δηλώνουν ότι αποδέχονται τους παρακάτω όρους.
1. Πνευματική Ιδιοκτησία
Όλα τα μέρη του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του VASDEKIS, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου ανήκουν στο VASDEKIS ή σε τρίτους οι οποίοι τα κατέχουν νόμιμα. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
2. Προσωπικά Δεδομένα
Το VASDEKIS, λειτουργεί με πλήρη σεβασμο των Διεθνών και Ευρωπαϊκών αρχών προστασίας των προσωπικών δεδομένων (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), καθώς επίσης και του Νόμου περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ. Στο πλαίσιο των παραπάνω δηλώνεται ρητά ότι τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της σελίδας δε θα χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε αθέμιτο τρόπο, ούτε θα δημοσιοποιηθούν ή θα αποτελέσουν αντικείμενο οποιασδήποτε συναλλαγής με τρίτους. Επιπλέον, τα προσωπικά στοιχεία οποιουδήποτε επισκέπτη της σελίδας, ύστερα από αίτηση του ιδίου, διαγράφονται οριστικά από τη βάση δεδομένων της σελίδας.
Απαγορεύεται η υποβολή στοιχείων, σχολίων ή κάθε άλλου είδους δεδομένων, από τους επισκέπτες της σελίδας, όταν το υλικό αυτό περιέχει στοιχεία αναληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα.
3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών
Το VASDEKIS μπορεί να συμπεριλάβει στις ιστοσελίδες του συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων, για να εξυπηρετήσει την καλύτερη πλοήγηση των επισκεπτών του. Οι σελίδες αυτές αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και το VASDEKIS δεν φέρει καμά ευθύνη για το περιεχόμενο τους.
4. Περιορισμός Ευθύνης
Το VASDEKIS έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης).
To VASDEKIS δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.
5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το VASDEKIS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.
6. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου και το λογότυπο VASDEKIS είναι ιδιοκτησία τουΒΑΣΔΕΚΗ ΛΟΥΚΑ Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δυκτιακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, με οποιονδήποτε τρόπο, άδειας ή δικαιώματος χρήσης συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων, κ.α., χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.
7. Αποστολές Προϊότων
Το ηλεκτρονικό κατάστημα VASDEKIS εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας. Για την δική σας διευκόλυνση, σας δίνουνε την δυνατότητα να επιλέξετε τον φορέα αποστολής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ταχυμεταφορέων ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική και να παραδοθεί η παραγγελία σας στο χώρο σας, καθώς και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα της περιοχής σας.
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.
Για παραδόσεις σε τόπο πέραν των  20 χιλιομέτρων από πόλεις όπου υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε απομακρυσμένα νησιά, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση, στις περιπτώσεις αποστολής με εταιρεία ταχυμεταφορών και όχι τα ΕΛ.ΤΑ.
8. Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές, χωρίς οικονομική επιβάρυνση ή υποχρέωση αιτιολόγησης εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται ακριβώς στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν, μαζί με τα συνοδευτικά τους έγγραφα (εάν υπάρχουν), την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που τα συνόδευε.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Μετά την παρέλευση των 10 ημερών, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι αντίστοιχες επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος, υπό τους όρους της εγγύησης που παρέχουν.
9. Τιμές Προϊόντων
Όλες οι εμφανιζόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας.
Το VASDEKIS διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει ελεύθερα τις τιμές, φροντίζοντας πάντα για την άμεση ενημέρωση και της ιστοσελίδας. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία γίνει με τιμολόγιο,  οι τιμές των προϊόντων αναπροσαρμόζονται ανάλογα.

Αλλαγές & Επιστροφές

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Επιστροφές και αλλαγές προϊοντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών απο τήν παραλαβή τους εφόσον:
*Επικοινονήστε με το Τηλ: 2514 000004.
*Το προϊον δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής.
*Επιστραφούν το κουτί του προϊόντος,η εγγύηση και οτιδήποτε άλλο συνοδέυει το προϊόν,καθώς όλα τα παραπάνω είναι μέρος του προϊόντος που αγοράσατε.
*Εάν το προϊόν συνοδέυεται απο δώρο τότε θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
*Οι επιστροφές γίνονται μόνο μέσω κάποιας απο τις μεταφορικές εταιρίες  Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛ.ΤΑ. και τα έξοδα αποστολής είναι πληρωμένα απο εσάς.
*Φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά της.
*Σε περίπτωση που θέλετε να φέρετε το προϊόν στο Showroom της εταιρίας μας (Ομονοίας 133,Καβάλα),επικοινωνήστε για την εξυπηρέτηση σας στο 2514 000004.
*Προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία δεν επιστρέφονται.
*Σε περίπτωση επιστροφής και όχι αλλαγής του προϊόντος ,η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 30 ημερών απο την  ημέρα παραλαβής του προϊόντος απο την εταιρία μας σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

 

 


2024 :: V A S D E K I S Hand Made Jewellery :: Published & Supported by :: powered by GetSimple CMS